Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2021

На Буковині судитимуть прикордонника за одержання 1050 євро хабаря

               

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону направлено до суду обвинувальний акт щодо інспектора прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону за фактом прохання надати та одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний прикордонник виказав громадянину пропозицію надати йому хабар та одержав 1050 євро за переміщення 30 ящиків тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії без здійснення прикордонного та митного контролю поза межами пункту пропуску. Йдеться про надання службової інформації щодо часових проміжок несення служби прикордонними нарядами на ділянці відповідальності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно зі співробітниками Департаменту військової контррозвідки СБУ, відділу внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону ГВВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1343