Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2021

Безпечна дорога: у Спеціалізованій прокуратурі Західного регіону проведено заняття із дотримання Правил дорожнього руху

          

У Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону 28 липня 2021 року відбувся профілактично-виховний захід з дотримання Правил дорожнього руху.

Старший інспектор з особливих доручень відділу організації діяльності груп реагування Управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції у Львівській області Тарас Хом’як зосередив увагу учасників заходу – прокурорських працівників та державних службовців Спеціалізованої прокуратури регіону та Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону на неухильному дотриманні вимог Правил дорожнього руху: колізійності новел і правовому регулюванні у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

 

«Кожен учасник дорожнього руху, як водій, так і пішохід, повинен дбати про особисту безпеку та здоров’я, а також безпеку та здоров’я оточуючих. Дорога помилок не пробачає і незнання чи недотримання Правил дорожнього руху призводить до трагічних наслідків», – зазначив Тарас Хом’як і додав, що, на жаль, Правила дорожнього руху написані кров’ю.

Також майор поліції наголосив на дотриманні транспортної дисципліни та проаналізував причини характерних порушень ПДР. Правоохоронець не тільки навів приклади обставин та наслідків ДТП, а й зосередив увагу на важливості забезпечення вимог безпеки на дорозі.

Загалом заняття організовано та проведено на належному рівні, що неодмінно стане в практичній нагоді водіям та пішоходам при дотриманні вимог безпеки на дорозі.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1552