Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.08.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вітає з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

                    

Шановні українці!

Щиро вітаємо Вас із визначними державними святами – Днем Державного Прапора та 30-ю річницею Дня Незалежності України!

У знаменні дні демократії та народної злагоди, виходячи з багатовікової традиції, вшановуємо національну святиню – національний синьо-жовтий український прапор і відстоювання незалежної Української демократичної держави. Це величний та важливий день для кожного українця на нашій землі та за її межами за який боролося, до якого прагнуло та за який молилося не одне покоління.

І весь цей тривалий час незалежності держави Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону була, є і надалі буде єдина в досягненні спільної мети – встановленні миру та процвітання в Україні, забезпеченні верховенства права і Закону у військовій сфері, надійним гарантом захисту прав, свобод і законних інтересів людей!

Нехай для кожного з Вас ці державні свята завжди будуть символом відродження народу, духовної свободи та державотворення, а усі Ваші добрі справи та любов до рідної землі увінчує успіх в ім’я добра та справедливості.

Щиро зичимо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, добра, миру, національної єдності та успіхів в ім’я соборної незалежної процвітаючої України!

Будьмо гідними!

Будьмо вільними!

Слава Україні!


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1815