Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вшановує День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

             

У День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вшановує полеглих воїнів!

Саме ці серпневі дні 2014 року стали чорною сторінкою історії нашої держави - днем найбільших втрат української Армії.

На 29 серпня припав пік Іловайської трагедії, коли під час забезпечення «зеленого коридору» для виходу українських збройних підрозділів ми зазнали від російських військ нищівниго удару - було здійснено інтенсивні обстріли. Тоді ми втратили 254 українських воїнів. А всього, за офіційними даними, за весь період Іловайської операції - з 7 по 31 серпня - загинуло 366 військовослужбовців, 429 - отримали поранення різного ступеню тяжкості та 300 - потрапили у полон.

Ми пам'ятаємо свою історію. Ми - сильна нація! Нескорена і волелюбна! Але, на жаль, змушені виборювати своє майбутнє, незалежність, суверенітет і територіальну цілісність заради майбутнього наших дітей, нашої держави!

Герої України завжди житимуть в наших серцях! Завжди пам’ятаймо про полеглих Героїв!

Будьмо вільними!

Будьмо незалежними!

Слава Україні!


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2101