Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2021

До уваги прокурорів, які проходять участь в доборі на вакантні посади в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону

                       

Рішенням кадрової комісії з добору на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 20.09.2021 затверджено графік проведення співбесіди з кандидатами допущеними до другого етапу добору на зайняття вакантних посад прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня.

Другий етап добору - співбесіда відбудеться 30 вересня 2021 року в приміщенні Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 20.

Співбесіда проводиться кадровою комісією з кандидатами в усній формі державною мовою та полягає в оцінюванні їх готовності до здійснення ними повноважень в органі прокуратури вищого рівня за визначеними критеріями, у тому числі з урахуванням результатів виконання практичного завдання.

Співбесіда складається з таких етапів:

– дослідження матеріалів електронної справи кандидата;

– обговорення з кандидатом відповідних матеріалів щодо нього, у тому числі у формі запитань і відповідей, а також результатів виконання практичного завдання;

– оцінювання кандидата.

Члени кадрової комісії мають право ставити запитання кандидату за відповідними критеріями оцінювання та щодо іншої інформації, у тому числі яка міститься у матеріалах електронної справи кандидата.

Оцінювання кожного кандидата здійснюється за такими критеріями:

– професійна компетентність та готовність до здійснення повноважень прокурора в органі прокуратури вищого рівня;

– ефективність роботи на посаді прокурора;

– досвід роботи за напрямом посади, на яку подано заяву (може враховуватися виконання обов’язків за посадою, на яку оголошено добір та відрядження до цього підрозділу);

– моральні якості, дотримання правил прокурорської етики.

Відповідно до п. 4 розділу ІІІ Порядку кандидат, який без поважних причин не з’явився для проходження будь-якого етапу добору, припиняє подальшу  участь у ньому.

За заявою кандидата та доданих до неї підтверджуючих документів кадрова комісія встановлює поважність причин неявки та приймає рішення про припинення участі кандидата в доборі або про допущення його до подальшої участі в доборі з одночасним визначенням терміну виконання практичного завдання та/або проходження співбесіди.

У разі запізнення чи неможливості прибуття для проходження етапів добору кандидат повинен заздалегідь попередити наявними засобами зв’язку відділ кадрової роботи та державної служби Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону за тел.: (032)255-40-05, електронна адреса: [email protected].

 

Адреса Комісії: 79058, м. Львів, вул. Клепарівська, 20

Електронна пошта Комісії: [email protected]

кількість переглядів: 1433