Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2021

До уваги прокурорів, які проходять участь в доборі на вакантні посади в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону

           

Кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня проведено другий етап добору –  співбесіду.

Рішенням кадрової комісії з добору на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 30.09.2021 затверджено загальні бали за результатами проведення співбесіди.

У разі наявності обставин, які не досліджувалися Комісією під час проходження кандидатом будь-якого етапу добору та могли вплинути на кількість набраних ним загальних балів, такі бали за підсумками кожного з етапів добору можуть бути предметом оскарження.

Відповідно до п. 2 розділу VIII Порядку скарга подається особисто кандидатом до Комісії або на її електронну пошту не пізніше 5 робочих днів від дня оприлюднення загальних балів за підсумком кожного з етапів.

У разі надсилання на електронну пошту Комісії документи оформлюються за правилами, визначеними у пунктах 2, 3 розділу IV цього Порядку.

Скарги розглядаються на засіданні Комісії впродовж 5 робочих днів після закінчення строку на їх подання з прийняттям рішень про задоволення або відмову в задоволенні.

Про прийняте рішення письмово повідомляється кандидат шляхом направлення листа на електрону пошту, вказану ним у заяві.

Повторні скарги та від інших осіб, а також подані з порушенням установленого строку та порядку не приймаються і не розглядаються.

Адреса Комісії: 79058, м. Львів, вул. Клепарівська, 20
Електронна пошта Комісії: [email protected]


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2561