Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2021

1200 євро за безперешкодне переміщення цигарок через державний кордон України до Румунії – затримано прикордонника

           

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 7 жовтня 2021 року на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди затримано військовослужбовця одного з відділів прикордонної служби 31 прикордонного загону ім. генерал-хорунжого Олександра Пилькевича (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, прикордонник вимагав та отримав у громадянина неправомірну вигоду за безперешкодне переміщення тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії.

Затримали його правоохоронці після одержання 1200 євро хабаря.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення військовослужбовцю про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Заходи з викриття здійснювалися прокурорами за матеріалами та спільно зі слідчими та оперативними співробітниками П'ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернівцях) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу відділу внутрішньої та власної безпеки по 31 прикордонному загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 3079