Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2021

До уваги прокурорів, які проходять участь в доборі на вакантні посади в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону

           

Відповідно до п. 5 розділу VII Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора № 454 від 16.09.2020, кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 11.10.2021 затверджено Рейтинг кандидатів за результатами проведення другого етапу добору на зайняття вакантних посад прокурорів Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня – співбесіди.

Кандидатами, які успішно пройшли добір, вважаються ті, що набрали найбільшу кількість загальних балів (є першими) згідно з рейтингом на відповідну вакантну посаду за результатами співбесіди.

У разі однакової позиції за рейтингом серед кандидатів на відповідну посаду перевага надається кандидату, який має більший стаж роботи на посаді прокурора. Якщо кандидати мають однаковий стаж роботи на посаді прокурора, перевага надається кандидату, який має більший стаж роботи в галузі права.

 

Адреса Комісії: 79058, м. Львів, вул. Клепарівська, 20
Електронна пошта Комісії: [email protected]

кількість переглядів: 3224