Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вітає з Днем ракетних військ і артилерії та Днем інженерних військ!

                    

Шановні захисники і захисниці – військовослужбовці інженерних, ракетних військ та артилерії, працівники та ветерани Збройних Сил України! Щиро вітаємо Вас з професійними Святами!

Ракетні війська та артилерія є основною вогневою силою у військових операціях Сухопутних військ і саме завдяки Вам, «богам війни», з початком збройної агресії Росії проти України вдалося здобути вогневу перевагу над ворогом та забезпечити поразку незаконних угруповань у низці боїв.

Ви – високопрофесійна когорта Збройних Сил України і пліч-о-пліч з Вами в атаку йдуть інженерні війська – війська переднього краю.

Своїм професіоналізмом, наполегливою і самовідданою службою, звитягою та вірністю Військовій присязі Ви щодня примножуєте славетні національно-історичні традиції Армії та зміцнюєте обороноздатність України. Пишаємося Вами!

Вічна пам’ять і слава Героям та Героїням, які віддали своє життя за незалежну Україну.
Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону бажає Всім захисникам, захисницям та їхнім рідним міцного здоров’я, благополуччя, переможного вогню та вдалих операцій, подальших професійних і ратних здобутків в ім’я зміцнення Української держави та Збройних Сил України.

Нехай Бог Вас береже!

Слава Україні! – Героям слава!


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2416