Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2021

Хабар за безперешкодне укладення контракту про проходження військової служби та призначення на посаду – на Волині викрито командира військової частини

               

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону затримано командира однієї з військових частин на вимаганні та отримані неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний військовослужбовець отримав 10,5 тис грн за видачу та надання рекомендаційного листа (відношення), безперешкодне укладення контракту про проходження військової служби та подальше призначення місцевого мешканця на посаду в цю ж військову частину.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Національної поліції України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2261