Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2021

Вітання Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону з Днем Гідності та Свободи

               

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону разом з державою та усім світом відзначає знакову для України 8-му річницю Дня Гідності та Свободи.

Цього дня ми, українці, віддаємо належну шану доленосним подіям в Україні з утвердження ідеалів свободи і демократії, патріотизму й мужності громадян, які в листопаді 2013 року постали на захист національних інтересів України. Це був надзвичайно важкий іспит для нашої держави, коли українці заплатили велику ціну життям і продемонстрували свою гідність та прагнення до незалежності.

Активна позиція багатьох українців, спрямована на розвиток України, стала рушійною силою для прогресивних дій, що кардинально змінили свідомість суспільства та держави загалом. Кожен стояв до кінця під єдиним символом – прапором України і з єдиним вдохновителем – державним гімном.

Щира подяка всім учасникам Революції Гідності, які боролися за благо розквіту рідної України та добробут всіх українців. Миру нам, українській землі та нехай Господь всіх нас береже!

Слава Україні! Героям Слава!


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1546