Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2021

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону вітає з Днем Сухопутних військ України

     

Шановні воїни та ветерани Сухопутних військ ЗС України!

Cпеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону спільно з народом України вшановує найбільш чисельний вид Збройних Сил України – Сухопутні війська України.

25 років Ви відіграєте вирішальну роль у захисті Батьківщини, особливо в ході збройного конфлікту на Сході держави. Ви берете активну участь у багатонаціональних навчаннях на території України та за її межами, у міжнародних операціях з дотримання миру та безпеки.

Сучасні Сухопутні війська Збройних Сил України – це могутні, сильні механізовані і танкові війська, ракетні війська та артилерія, армійська авіація, частини та підрозділи протиповітряної оборони, спеціальні війська, частини та установи технічного і тилового забезпечення. Ви приклад доблесті та відваги! Ви – справжні  патріоти своєї країни!

Щиро дякуємо Вам за сумлінне виконання своїх обов’язків, патріотизм і самовідданість, свободу, незалежність та спокій всієї держви!

Вічна пам’ять захисникам і захисницям, котрі віддали своє життя за Україну!

У цей святковий день бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, злагоди, миру, благополуччя, добра та сімейного затишку, успіхів у ратній праці на благо нашої квітучої та вільної Батьківщини!

Слава воїнам Сухопутних військ ЗС України!

Слава Україні!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2191