Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2021

Привітання Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону з нагоди 30-річчя Збройних Сил України

       

Збройним Силам України – 30 років!

Захист свого народу та рідної землі – найбільш благородна місія в житті кожного захисника та захисниці, а служба в лавах Української армії – не просто слова чи професія, це – покликання, найвища честь бути гарантом сили, могутності та незалежності своєї Держави!

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону сердечно вітає військовослужбовців, працівників та ветеранів з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Святом стійких та незламних духом славних воїнів незалежності та суверенітету Української держави.

Ми високо цінує Вашу вірність військовому обов’язку та українському народові. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу любов до своєї професії, мужність, силу, героїзм, честь та безмежну відвагу ще з перших днів пекельної боротьби на Сході держави надійно утримувати її бойові позиції, гідно виконувати завдання за призначенням та до останнього захищати Батьківщину.

Схиляємо голови перед пам'яттю Героїв, котрі загинули у боротьбі з ворогом. Пам'ять про Ваш подвиг назавжди залишиться в наших серцях.

Дякуємо за патріотизм і ветеранам Збройних Сил України!

Міцного здоров’я Вам і Вашим родинам! Добробуту, миру, непереборної сили духу та Божого захисту.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1879