Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2022

105 тис грн хабаря за реалізацію обладнання оборонного підприємства – затримано головного інженера

       

За процесуального керівництва Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 25 січня 2022 року викрито і затримано головного інженера одного з державних підприємств держконцерну «Укроборонпром» на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 України).

За даними слідства, головний інженер отримав 105 тис грн хабаря від місцевого підприємця. За ці кошти він обіцяв вирішення питання про реалізацію обладнання оборонного підприємства всупереч установленій законодавством процедури.

Слідчі дії тривають. На даний час вирішуються питання про повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській  області, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області ДСР Нацполіції України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1521