Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2022

Привласнення військового авіаційного майна на понад 307 тис грн - судитимуть працівника військової частини

      

Хмельницькою спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Західного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 53-річного завідувача сховища авіаційно-технічного складу однієї з військових частин за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, з лютого 2018 року по березень 2020 року вказаний працівник, з метою особистого збагачення, налагодив механізм викрадення військового авіаційного майна зі сховища військової частини. Маскуючи викрадене майно в особистих речах, він на власному авто «Fiat Scudo» вивозив його до місця свого проживання, де і зберігав для подальшого продажу.

Своїми діями обвинувачений завдав державі - Міністерству оборони України - понад 307 тис грн збитків, які в ході слідства відшкодовано повністю.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1582