Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2022

На Львівщині збройні сили РФ нанесли авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки – розпочато кримінальне провадження

      

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону розпочато досудове розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей або інших тяжких наслідків, а також ведення агресивної війни (ч. 3 ст. 110 та ч. 2 ст. 437 КК України).

За даними слідства, 13 березня 2022 року близько 05.30 год. збройними силами Російської Федерації нанесено ракетний удар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, та об’єктах військової частини. Унаслідок обстрілу інфраструктура частково пошкоджена. Відомості про потерпілих встановлюються.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Управління СБУ у Львівській області.

Також повідомляємо, що сьогодні близько 06.45 год. в м. Івано-Франківськ збройні сили Російської Федерації нанесли ракетний удар по військовому аеродрому та об’єктах військової частини. Унаслідок обстрілу інфраструктура військової частини пошкоджена. Жертв немає.

За даним фактом розпочато досудове розслідування (ч. 3 ст. 110 КК України). Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону, досудове розслідування - Управління СБУ в Івано-Франківській області.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 69