Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2022

1000 доларів США за незаконне переправлення осіб через держкордон України – затримано громадянина України

             

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону затримано громадянина України під час надання неправомірної вигоди військовослужбовцю Державної прикордонної служби України (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, громадянин України надав 1000 доларів США військовослужбовцю ВІПС «Гута» ВПС «Новоселиця» 94 прикордонного загону за сприяння незаконному переправленню іноземців через державний кордон України, шляхом надання інформації щодо часу та місця розміщення прикордонних нарядів на ділянці відповідальності

Слідчі дії тривають. Громадянина, який надав неправомірну вигоду, затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Викриття злочину проводилося прокурорами спільно зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за матеріалами та спільно із співробітниками ВВВБ по 94 прикордонному загону та ГОРВ 94 прикордонного загону.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2210