Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

Буковинського прикордонника затримали на €1050 євро неправомірної вигоди за сприяння у контрабанді цигарок

 

 

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру особі за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

За даними слідства, інспектор прикордонної служби 2 категорії 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича за 1050 євро неправомірної вигоди сприяв незаконному переміщенню до Румунії партії контрабандних цигарок.

Старший сержант за грошову винагороду надавав інформацію про час та місце перебування прикордонних нарядів на лінії кордону, аби громадянин міг безперешкодно перемістити 30 ящиків тютюнових виробів поза межами пункту пропуску (без митного і прикордонного контролю).

Вказана особа затримана у порядку ст.208 КПК України.

На цей час спецпрокурори подали до суду клопотання про обрання для службовця запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ДБР, розташованого у м.Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління СБУ в Чернівецькій області та спільно із відділом внутрішньої та власної безпеки по 31 прикордонному загону ДПС України.

Відділ з питань інформаційної політики

Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері

Західного регіону

кількість переглядів: 1253