Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2023

Продавав психоактивну речовину: на Буковині затримали прикордонника

 

 

 

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру інспектору прикордонної служби за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

За даними слідства, службовець збував амфетамін серед цивільного населення на території м. Чернівці та області. Працював за так званою схемою “з рук в руки”, де під час зустрічі з покупцями особисто передав заборонену речовину та отримував грошові кошти. Задокументовано два таких факти.

У ході санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання товару виявлено прекурсори, реагенти, контейнери, каністри, колби, вимірювальні прилади, ємності та інші засоби і обладнання, а також залишки небезпечних речовин.

На цей час вирішується питання про обрання для вказаної особи міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу відомства та відділу внутрішньої та власної безпеки по 31 прикордонному загону.

Довідково: санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ з питань інформаційної політики

 

 

кількість переглядів: 795