Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2023

Ефективну взаємодію обговорили правоохоронці на координаційній нараді у Спецпрокуратурі Західного регіону

 

 

Сьогодні, 30 травня, під головуванням очільника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Миколи МЕРЕТА відбулась координаційна нарада про стан протидії злочинності і корупції у військових формуваннях та на підприємствах оборонного комплексу в умовах збройної агресії рф проти України.

У нараді взяли участь начальник Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Державної прикордонної служби України Сергій МАРЦІНКЕВИЧ, начальник 6 управління Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України Василь САЗОНОВ, начальник Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України Андрій ФЕДОРОВ, керівництво територіальних підрозділів Державного бюро розслідувань, розташованих у м. Львові та м. Хмельницькому.  

Керівник спецпрокуратури проаналізував роботу відомства, відзначив як позитивні, так і негативні тенденції, окреслив спільні заходи задля підвищення результативності.

Микола Мерет зосередив увагу на ефективному розслідуванні військових правопорушень, викритті злочинів проти основ національної безпеки, протидії корупції у військових формуваннях,  а також у економічній та бюджетній сферах.   

За підсумками наради напрацьовано пріоритети діяльності, визначено ключові способи і механізми притягнення правопорушників до відповідальності.

«Переконаний, що завдяки взаємодії усіх правоохоронних органів, виконанню ними узгоджених спільних заходів щодо боротьби зі злочинністю вдасться досягти позитивних результатів», – підсумував Микола Мерет.

кількість переглядів: 403