Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.10.2021

Привітання Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону з Днем захисників і захисниць України

                     

Шановні колеги, дорогі захисники і захисниці України!

Щиро вітаємо Вас з Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня, ще з давніх часів і до сьогодні, єднає всіх оборонців та берегинь. Символічно, в день святої Покрови Пресвятої Богородиці та в День Українського козацтва, ми вшановуємо звитягу захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності нашої Держави, багатовікові військові традиції та доблесть українського народу.

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону завдячує Вам, Вашій доблесті, вірності військовій присязі та любові до неньки України, за право на свободу, блакить неба над головою та сильну Батьківщину.

Вклоняємося усім учасникам Антитерористичної операції, Операції Об'єднаних Сил та всім українським захисникам і захисницям різних поколінь.

Щиро вітаємо Вас зі Святом та зичимо Вам, Вашим рідним міцного здоров’я, миру, спокою у нашій державі та заступництва третьої Пречистої – Божої Матері та родинного тепла!

Нехай Бог Вас береже!

Слава Україні!

Героям Слава!


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 3532