Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2017

Суд визначив розмір застави в розмірі 1 млн грн помічнику-консультанту Народного депутата України від однієї з політичних партій

            

3 лютого 2017 року Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав помічнику-консультанту Народного депутата України від однієї з політичних партій міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави в розмірі 1 млн грн.

Нагадаємо, 1 лютого поточного року слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління внутрішньої безпеки СБУ задокументовано факт вимагання та одержання через посередника неправомірної вигоди вказаною особою.

Грошові кошти в розмірі 10 тис доларів США від приватного підприємця призначалися за не створення штучних перешкод у продовженні оренди земельної ділянки. Хабар виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням).

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

 

кількість переглядів: 2681