Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2018

Військова прокуратура встановлює обставини смертельного ДТП на Львівщині

          

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону встановлюються обставини порушення військовослужбовцем однієї з військових частин Львівщини правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб.

Зокрема, 13 липня 2018 року близько 14.30 год. старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу с. Лапаївка, порушивши правила дорожнього руху, на швидкост виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем марки «Форд Транзіт» під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Унаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців автомобіля «Мазда» загинули на місці події.  Водія автомобіля «Мазда», який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Винуватця ДТП - водія автомобіля «Мазда» затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідуванняу вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснює Головне управління Нацполіції у Львівській області, а процесуальне керівництво - військова прокуратура Львівського гарнізону.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2842