Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2018

Військова прокуратура встановлює обставини травмування військовослужбовця під час навчань на Рівненському полігоні

           

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду.

Установлено, що 20 листопада 2018 року близько 12 год. на території Рівненського загальновійськового полігону під час навчальних стрільб розірвався артилерійський снаряд поблизу групи військовослужбовців, котрі в ту мить тимчасово зупинилися з військовою технікою. У результаті вибуху 19-річний солдат отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового дотичного поранення верхньої третини правого плеча.

Одразу ж після інциденту потерпілому було надано першу медичну допомогу та доставлено до шпиталю, де його прооперували. Стан здоров'я військовослужбовця задовільний, загрози життю немає.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 425 КК України здійснює Костопільський відділ поліції Головного управління Нацполіції в Рівненській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Рівненського гарнізону. Досудове розслідування триває.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 3178