Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2019

Військова прокуратура направила до суду обвинувальні акти стосовно трьох військовослужбовців-строковиків

             

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону затвердила та направила до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області обвинувальні акти щодо трьох військовослужбовців строкової військової служби однієї із військових частин Прикарпаття.

У ході слідства встановлено, що вказані солдати у квітні 2019 року, діючи спільно та з корисливих мотивів, напали на 23-річного іванофранківчанина, заподіяли йому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа та забрали мобільний телефоном.

Дії трьох учасників інциденту, що трапився в м. Коломия Івано-Франківської області, кваліфіковано за ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений групою осіб).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура гарнізону, а досудове розслідування – Коломийський відділ поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2301