Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2020

Посадовця військового комісаріату Хмельниччини затримано на 1100 дол США хабара (ФОТО)

         

18 листопада 2020 року за процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону затримано посадовця Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на наданні неправомірної вигоди.

За даними слідства, хабар у розмірі 1100 дол США призначався посадовцю Хмельницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки за звільнення двох громадян або надання їм відстрочки від призову на строкову військову службу.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення офіцеру про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Заходи з викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно із слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, та оперативними працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Хмельницькій області і Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Національної поліції України.




Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1851