Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2021

Вирощували та продавали канабіс – викрито групу осіб (ФОТО)

           

За клопотанням Тернопільської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону суд взяв під варту на два місяці двох жителів Тернопільщини, один з яких – командир батареї військової частини. Чоловіки підозрюються в незаконному виробництві, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України). Як альтернативу, суд визначив старшому лейтенанту розмір застави у 90 тис грн, а місцевому жителю – 45 тис грн.

За даними слідства, двоє підозрюваних, які діяли за попередньою змовою, тривалий час вирощували, висушували та реалізовували канабіс. Під час проведення обшуків у них виявлено та вилучено 133 висушені кущі канабісу, 34 рослини конопель та два згортки канабісу.

Заходи із викриття правопорушення проводили прокурори спільно зі слідчими Слідчого управління ГУ Національної поліції в Тернопільській області за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Тернопільській області.

 


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2594