Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2021

Викрадення на майже 1 млн грн комплектуючих деталей до бронетанкової техніки – на Хмельниччині викрито злочинну діяльність групи осіб

           

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону викрито схему розкрадання військового майна на суму майже 1 млн грн. Правоохоронці задокументували злочинну діяльність групи осіб – водія відділу зберігання однієї з військових частин та його батька, ексвійськовослужбовця цієї ж військової частини.

За попередньою інформацією, комплектуючі деталі до військової автомобільної та бронетанкової техніки чоловіки зберігали за місцем проживання та в гаражі. Частину з цього викраденого військового майна виявлено та вилучено в ході проведення обшуку.

Наразі фігурантам злочину повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 410 КК України та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Перевіряється причетність інших службових осіб військової частини до вчинення вказаного злочину.

Заходи з викриття правопорушення проводились спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з відділом контррозвідки Управління СБУ у Хмельницькій області.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 3630