Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2023

Наркоділкам з Буковини, які продавали «амфетамін», повідомили про підозру

 

 

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру двом жителям Буковини за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.2 ст.307 КК України).

За даними слідства, 28 та 32-річний підозрювані збували клієнтам з Чернівців та області «амфетамін», а сам товар зберігали у будинку в Дністровському районі. 10 грам психоактивної речовини коштував понад 5 тисяч гривень. Продавали «стимулятори» при особистих зустрічах, отримуючи за це незаконний прибуток.

Під час санкціонованих обшуків у місці виготовлення небезпечних речовин виявлено та вилучено залишки «канабісу» та «амфетаміну», реагенти, прекурсори, вимірювальні прилади та ємності для зберігання. 

На цей час одному із фігурантів обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, стосовно іншого судове засідання відбудеться у понеділок, 13 березня.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та Департаменту військової контррозвідки СБУ.

Довідково: санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ з питань інформаційної політики

кількість переглядів: 932