Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2017

Військовій прокуратурі Ужгородського гарнізону представлено нового керівника

               

29 вересня 2017 року т.в.о. військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов представив колективу військової прокуратури Ужгородського гарнізону нового військового прокурора Ужгородського гарнізону - підполковника юстиції Павла Кириленка.

Під час його представлення Євген Білоусов зазначив, що новопризначений керівник за час служби в органах прокуратури охарактеризував себе як професіонал, дієвий прокурор з фаховим рівнем за плечима і високими моральними стандартами.

"Це офіцер з майже десятилітнім стажем в органах прокуратури, який гідно виконуватиме свої обов’язки, підхопить та розвине далі всі наші починання заради закону та справедливості, - підкреслив прокурор Євген Білоусов і додав, що, обираючи нового керівника, прийняли рішення призначити не корінного прокурора, а влити, так би мовити, в особовий склад свіжу кров. - Павле Олександровичу, сьогодні я вас і вітаю з новою посадою, і, водночас, очікую від вас уже в найближчий час перших вагомих результатів. Покажіть, як має працювати військовий прокурор».

Крім того, доручив покласти край екоциду Карпатських пагорбів, щоб мальовничі краї українських гір не перетворилися з часом на пустку.

 

У свою чергу Павло Кириленко подякував за довіру та запевнив, що спільно з колективом військової прокуратури Ужгородського гарнізону докладе максимум зусиль для забезпечення правопорядку в регіоні та досягнення високого рівня порядку і дисципліни особовими складами військових частин, підрозділів і установ Ужгородського гарнізону.

У представленні взяли участь керівники усіх силових структур, військових підрозділів та частин, установ та організацій Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

Довідково:

Кириленко Павло Олександрович, 1986 р.н, уродженець Донеччини. 2008 року завершив навчання у Національній юридичній академії України ім.  Ярослава Мудрого за спеціальністю «правознавство».

В органах прокуратури України працює з липня 2008 року на посадах помічника прокурора, прокурора відділу, заступника прокурора, прокурора прокуратури та начальника слідчого управління прокуратури.

Наказом Генерального прокурора України від 22 вересня 2017 року підполковник юстиції Павло Кириленко призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 7978