Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2017

Бійці АТО отримали волонтерську допомогу від військової прокуратури Західного регіону України

          

Напередодні вихідних військова прокуратура Західного регіону України передала необхідне оснащення для бійців антитерористичної операції, які звитяжно боронять територіальну цілісність і суверенітет України від російського окупанта та власною кров’ю виборюють мир для побратимів-українців. Традиційно прокурори прийшли на допомогу громадській ініціативі «Волонтерська сотня Львів», що при Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, та добровольчим батальйонам.

Цього разу для волонтерської допомоги і на їх прохання закупили акумулятори, зимові спальники, флісові рукавиці, фліски, бензопилу, паяльник сантехнічний та електричну дрель. Увесь вантаж невдовзі відправиться на передову.

«Своїм вкладом в благодійну справу волонтерського руху військова прокуратура намагається забезпечити фронт необхідним хоча б частково. Тільки так захисники відчувають нашу допомогу і підтримку, і розуміють, що в своїй відважній справі вони не одні. Їм є за кого боротися – за синів і дочок України», – зазначив перший заступник військового прокурора регіону Євген Білоусов і додав, що військові прокурори завжди готові бути причетними до великої і важливої волонтерської справи.

 

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України
 
кількість переглядів: 1867