Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Завдяки військовій прокуратурі на понад 750 га мисливських угідь полігону 128 гірсько-штурмової бригади заборонене ведення мисливського господарства

       

22 серпня 2018 року завдяки принциповій позиції військової прокуратури Західного регіону України рішенням господарського суду м. Києва повністю задоволено позов прокуратури регіону до Закарпатської обласної ради, Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, громадської організації «Товариство мисливців та рибалок «Єгер». Йдеться про законність надання та використання 753 га мисливських угідь на території полігону 128 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у м. Мукачево.

Рішенням суду визнано незаконним та скасовано рішення Закарпатської облради від 21 грудня 2012 року, а також визнано недійсним укладений на його підставі між Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та вищевказаною громадською організацією договір про умови ведення мисливського господарства на землях оброни.

Суд, підтримавши законність позовних вимог прокуратури, визнав, що вказане рішення облради та укладений на його підставі договір було прийнято всупереч положенням законодавства. Використання мисливських угідь заборонено здійснювати на землях оборони.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2282