Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

Військовій прокуратурі Ужгородського гарнізону представлено нового керівника – майора юстиції Гладія Олександра Васильовича (ФОТО)

                  

6 серпня 2019 року військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Віталій Вдовитченко представив колективу військової прокуратури Ужгородського гарнізону нового очільника – майора юстиції Олександра Гладія.

Під час його представлення Віталій Вдовитченко зазначив, що новопризначений прокурор за час служби в органах прокуратури охарактеризував себе як професіонал, дієвий керівник з фаховим рівнем за плечима і високими моральними стандартами.

«Олександр Гладій має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі гарнізонного рівня, пройшов школу антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, до цього очолював військову прокуратуру Маріупольського гарнізону, тому ефективно забезпечить виконання усіх наших починань та роботи загалом у боротьбі зі злочинністю», – підкреслив прокурор регіону Віталій Вдовитченко і додав, що водночас і вітає прокурора з новою посадою, і очікує від нього вже в найближчий час перших вагомих результатів.

У свою чергу Олександр Гладій подякував за висловлену довіру та запевнив, що спільно з колективом військової прокуратури Ужгородського гарнізону та у взаємодії з органами державної влади та правоохоронними органами докладе максимум зусиль для забезпечення правопорядку в гарнізоні та виконання усіх поставлених завдань.

Довідково: Гладій Олександр Васильович уродженець м. Чернівці. Навчався у Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».

В органах прокуратури України працював на посадах: слідчого Львівської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, прокурора Чернівецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, військової прокуратури Чернівецького гарнізону Західного регіону України, старшого прокурора військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону, т.в.о. слідчого першого відділу військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, т.в.о. старшого слідчого першого відділу військової прокуратури Донецького гарнізону сил антитерористичної операції, прокурора військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону Західного регіону України, старшого слідчого першого відділу військової прокуратури Донецького гарнізону сил антитерористичної операції, прокурора першого відділу військової прокуратури Донецького гарнізону сил антитерористичної операції, начальника першого відділу військової прокуратури Донецького гарнізону сил антитерористичної операції, заступника військового прокурора Маріупольського гарнізону та військового прокурора Маріупольського гарнізону.

11 липня 2019 року наказом Генерального прокурора України призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 4475