Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2019

Вітання військової прокуратури Західного регіону України з нагоди Дня Збройних Сил України

За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки -
Низький уклін і тричі «СЛАВА!»
Українські захисники!
авт. Василь Стасюк

28 років тому 6 грудня в Україні був прийнятий Закон України «Про Збройні сили України» і саме цей день, два роки опісля, Верховна Рада України обрала та постановила в державі святом – Днем Збройних Сил України.

Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України є не тільки надійним щитом обороноздатності нашої держави, а й захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності.

На сьогодні до складу Збройних сил України входять Сухопутні війська, Повітряні і Військово-морські сили, а також Десантно-штурмові війська і Сили спеціальних операцій. Наші захисники завжди уособлюють доблесть і героїзм усіх поколінь українського народу, готові стати на захист своїх родин, близьких та рідної землі.

Шановні військовослужбовці, воїни, ветерани війни і працівники Збройних Сил України, ми високо шануємо Вашу самовіддану та почесну службу.

Колектив військової прокуратури Західного регіону України від щирого серця бажає Вам, Вашим колегам і рідним міцного здоров’я, невичерпної наснаги, вірності присязі, благополуччя та успіхів у служінні Батьківщині!

Вічна пам'ять Героям, які віддали своє життя заради мирного майбутнього України! Честь, слава та подяка Вам!

Пишаємося Вами! Слава Україні! Героям Слава!

Зі Святом!


Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 2460