Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

За процесуального керівництва військової прокуратури викрито військовослужбовця Луцького прикордонного загону на 20 тисяч гривень неправомірної вигоди (ФОТО)

                               

31 січня 2020 року за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону УВВБ Північ задокументовано факт надання неправомірної вигоди інспектором прикордонної ВІПС «Світязь» ВПС «Світязь» Луцького прикордонного загону, який цим же хотів підкупити начальника вказаного відділу прикордонної служби.

За даними слідства, хабар у розмірі 20 тис грн призначався за вирішення питання щодо невжиття відносно вказаного 33-річного військовослужбовця-хабародавця та ще одного співслужбовця заходів по переміщенню для подальшого проходження служби до інших відділів прикордонної служби, а також вирішення питання про його особисте повернення для проходження служби безпосередньо у пункти пропуску «Пулемець» та «Піща» з виконанням обов'язків у прикордонному наряді «Огляд транспортних засобів».

Неправомірна вигода виявлена та вилучена у ході проведення огляду місця події.

Окрім того, у межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України тривають першочергові слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про затримання старшого прапорщика, повідомлення йому про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.




Пресслужба військової прокуратури
Західного регіону України


кількість переглядів: 1885