Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2020

Військова прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно начальника та заступника одного з відділів прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону

                 

17 березня 2020 року військовою прокуратурою Чернівецького гарнізону скеровано до Сторожинецького районного суду Чернівецької області обвинувальний акт відносно двох осіб старшого офіцерського складу – начальника та заступника начальника одного з відділів прикордонної служби Чернівецького прикордонного загону.

За даними слідства, прикордонники обвинувачуються в одержанні 1500 та 900 євро та наданні 500 та 900 євро неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 369 КК України здійснювала військова прокуратура Чернівецького гарнізону, а досудове розслідування – Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницький.

Довідково:

- санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років  з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

- санкція ч. 3 ст. 369 Кк України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1849