Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

Колишній посадовець Сколівського військового лісгоспу обвинувачується у службовій недбалості, чим спричинив шкоду державі на 85 тис грн

                 

За процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону завершено досудове розслідування та скеровано до Сколівського районного суду Львівської області обвинувальний акт відносно колишнього т.в.о. начальника Сколівського військового лісгоспу ДП «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат». Посадовець обвинувачується у службовій недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що вказаний керівник державного підприємства Міноборони України під час приймання виконаних робіт за договором підряду підписав акт прийому розробленого проекту на здійснення будівельних робіт. Указаний документ не відповідав вимогам нормативно-правових актів в будівництві і на його основі неможливо розпочати та завершити належним чином відповідні будівельні роботи. Своїми діями обвинувачений спричинив шкоду державі на суму 85 000 грн.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Сколівське відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1618