Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

За надання 20 тис грн неправомірної вигоди начальнику відділу судитимуть військовослужбовця Луцького прикордонного загону

          

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Світязь» Луцького прикордонного загону за надання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369 КК України).

Слідством встановлено, що наприкінці січня 2020 року старший прапорщик надав 20 тис грн хабара начальнику зазначеного відділу прикордонної служби за завчасне повернення з відрядження та подальше проходження служби на пунктах пропуску «Пулимець» та «Піща» Луцького прикордонного загону.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало Територіальне управління ДБР, розташованим у м. Львові. За вчинене обвинуваченому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1453