Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2020

За викрадення та збут комплектуючих до бойових літаків МіГ-29 військовослужбовці та підприємець постануть перед судом (ФОТО)

                

За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України скеровано до суду обвинувальні акти відносно двох військовослужбовців однієї із військових частин та представника комерційної структури. Указані особи обвинувачуються у викраденні комплектуючих до авіаційної техніки з метою їх подальшого збуту (ч. 3 ст. 410 КК України).

За даними слідства, вказані військовослужбовці, діючи за попередньою змовою з представником приватного підприємства, таємно викрадали комплектуючі частини від авіаційної техніки – бойових літаків МіГ-29, що перебували на обліку у військовій частині.

Збували обвинувачені викрадене військове майно за готівку представнику суб’єкта господарювання, діяльність якого пов’язана з постачанням комплектуючих на замовлення структурних підрозділів Державного концерну «Укроборонпром».

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області, здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові.




Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

кількість переглядів: 1636