Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2020

Інспектора Луцького прикордонного загону викрито на 31 500 грн хабара (ФОТО)

              

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону 16 листопада 2020 року затримано інспектора прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Луцького прикордонного загону на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 31 500 грн призначався сержанту за сприяння в незаконному переміщенні через державний кордон України з Республіки Білорусь на територію України поза пунктами пропуску тютюнових виробів. Йдеться про надання службової інформації щодо розміщення та графіку несення служби прикордонними нарядами.

Першочергові слідчі (розшукові) дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення прикордоннику про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, оперативний супровід – відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Волинській області та відділом внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону ГВВБ «Захід» Державної прикордонної служби України.




Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1455