Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2020

Свято для кожної дитини: прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та військові прокурори гарнізонів стали помічниками Святого Миколая (ФОТО)

           

За багаторічною традицією до Дня Святого Миколая прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та військові прокурори гарнізонів Західного регіону України особисто стали помічниками Святого Чудотворця.

Необхідні подарунки та гостинці від прокурорів-благодійників отримали діти з різних куточків України – від Заходу до Сходу. Так, теплий одяг відправили до двох дитячих будинків в Краматорську та Сєвєродонецьку.

Також військові прокурори Тернопільського гарнізону передали посуд та харчування вихованцям Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини «Малятко», а військові прокурори Чернівецького гарнізону долучились до постійної допомоги Балодійної організації «Великі серця», подарувавши гостинці та подарунки 18 онкохворим дітям з онкогематологічного відділення, хворим на діабет, ДЦП та сиротам.

«Прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та військові прокурори гарнізонів щороку наслідують чудовий та благодійний приклад діянь Святого Миколая Чудотворця, щоб діти відчули справжній дух Свята. Наша мета – принести їм радість в серця та омріяні подарунки, – зазначив керівник Спеціалізованої прокуратури регіону Віталій Вдовитченко та побажав дітворі з усіх куточків світу міцного здоров’я, щастя та віри в справжнє диво, адже вони його потребують, як ніхто інші. – Нам потрібно завжди пам'ятати про турботу і добро, проявлені до діток, і все більшій кількості людей долучатись добрих справ!»

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1158