Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2021

На Закарпатті військовослужбовець підозрюється в незаконному поводженні зі зброєю

            

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області взяв під цілодобовий домашній арешт військовослужбовця військової служби за контрактом однієї з військових частин. Старший лейтенант підозрюється у незаконному поводженні зі зброєю (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, на початку квітня 2021 року в ході обшуку за місцем проживання вказаного офіцера виявлено 7 гранат Ф-1 та 6 запалів до гранат, які відносяться до категорії вибухонебезпечних предметів. Також під час обшуку вилучено 7 набоїв калібру 5,56.

Виявлені засоби ураження направлено на експертизу. Перевіряється інформація щодо незаконного надходження вилученої зброї з району проведення Операції об'єднаних сил.

Заходи з викриття правопорушення здійснено за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону оперативними співробітниками Управління СБУ у Закарпатській області та слідчими слідчого відділу Мукачівського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1279