Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2021

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким підполковника юстиції у запасі Фітаса Віктора Степановича

            

29 квітня передчасно пішов з життя 57-літній колишній прокурор-криміналіст військової прокуратури Західного регіону України підполковник юстиції у запасі Фітас Віктор Степанович.

Колектив Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону висловлює глибокі співчуття рідним та близьким. У цей скорботний час поділяємо Ваше горе та підтримуємо Вас.

Фітас Віктор Степанович своїми діями, вчинками, любов’ю та турботою був опорою для сім’ї та своїм професіоналізмом виховав не одне покоління майбутніх прокурорів. У наших серцях він назавжди залишиться відкритою та добросердечною людиною із стійким духом та відданістю справі служіння нашій державі, який умів орієнтуватись у складних ситуаціях і приймати правильне рішення. Брав активну участь у діяльності ветеранської організації.

Фітас Віктор Степанович народився 24 травня 1963 року в смт. Воловець Закарпатської області.

1992 року закінчив юридичний факультет Рязанської вищої школи МВС.

З 5 травня по 5 квітня 1990 року брав участь у бойових діях в Нагірно-Карабаському АО Азербайджанська РСР.

Військову службу в органах військової прокуратури проходив з серпня 1994 року по вересень 2009 року на посадах: старшого слідчого, прокурора-криміналіста військової прокуратури Мукачівського гарнізону, старшого слідчого слідчого відділу, слідчого в особливо важливих справах та прокурора-криміналіста військової прокуратури Західного регіону України.

Світлі спогади, любов та повага до цієї доброзичливої людини назавжди залишаться у серцях колективу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Схиляємося у жалобі. Вічна пам`ять сіячу доброго та вічного.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1720