Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Збував вогнепальну зброю та бойові припаси – на Закарпатті затримано військовослужбовця (ФОТО)

            

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 30 серпня 2021 року затримано начальника складу однієї з військових частин на збуті вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, старший сержант тричі збував вогнепальну зброю та бойові припаси. Так, правоохоронці задокументували продаж пістолетів, гранат, штик ножів, приладу нічного бачення та автомата АКС-74.

Слідчі дії тривають, у тому числі перевіряється інформація щодо приналежності вказаного військового майна до військової частини. Вирішуються питання щодо повідомлення бійцю про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за матеріалами та спільно зі співробітниками відділу захисту національної державності Управління СБУ в Закарпатській області.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 2206