Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2021

Привласнення 1,7 млн грн на капітальному ремонті будівлі їдальні військової частини - судитимуть директорку столичної будівельної компанії

           

Львівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт відносно директорки однієї з будівельних компаній за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, шахрайства та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 190 КК України).

За даними слідства, у 2017 році Західним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням укладено договір про виконання капітального ремонту будівлі їдальні в одній з військових частин.

Підрядником обрано столичне підприємство, яке значно завищило вартість оплати за виконані будівельні роботи та використані матеріали. Їх вартість становила понад 1,7 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБУ у Львівській області.

За результатами слідства до обвинуваченої в інтересах МО України заявлено цивільний позов на суму завданих державі збитків.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1823