Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2021

30 тис грн хабаря за безперешкодне переміщення контрабанди цигарок – підозрюється прикордонник з Буковини

                    

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру молодшому інспектору прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби 31 прикордонного загону у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства військовослужбовець отримав 30000 гривень за сприяння в безперешкодному переміщенні 50 ящиків тютюнових виробів через державний кордон України до Румунії. Хабар він отримав на дві банківські картки.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішуються питання щодо обрання прикордоннику запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Досудове розслідування здійснюють слідчі П'ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернівцях) Територіального управління ДБР, розташованому у м. Хмельницькому, за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Чернівецькій області, а також внутрішньої та власної безпеки по 31 прикордонному загону ГВВВБ «Захід» ДПС України.


Пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій
та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1635