Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2022

У Львові затримали членів злочинної організації, які під виглядом добробату, вимагали гроші та знущались над людьми

 

 

За процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру шести особам за фактами вимагання грошових коштів, незаконного позбавлення волі, хуліганства, створення та участі у злочинній організації (ч.4 ст.189, ч.3 ст.146, ч.4 ст.296, ч.ч.1,2 ст.255 КК України).

За даними слідства, командир та учасники добровольчого формування територіальної громади з дислокацією у м.Львові вимагали від громадянина, у якого напередодні вилучили автомобіль, 30 тисяч гривень за його повернення.

Крім цього встановлено, що вказані особи систематично вчиняли хуліганські дії стосовно інших потерпілих, зокрема, незаконного утримували та били.

Затримали підозрюваних у порядку ст.208 КПК України поблизу торгового центру на вул. Зеленій у Львові – під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 20 тис грн.

На цей час вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Відділ з питань інформаційної політики

Спеціалізованої прокуратури у військовій

та оборонній сфері Західного регіону

кількість переглядів: 1023