Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2023

Повідомлено про підозру жителю Закарпаття, який отримав 15000 доларів США за організацію незаконного переправлення осіб через держкордон

 

 

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру особі за організацію злочинної схеми переправлення трьох військовозобов'язаних через держкордон поза межами пунктів пропуску (ч.3 ст.332 КК України).

За даними слідства, злочинна діяльність тривала упродовж жовтня-грудня 2022 та січня 2023 року. Всього за свої "послуги" житель Тячівського району Закарпаття отримав 15 тисяч доларів США незаконного прибутку.

Затримали фігуранта в порядку ст.208 КПК України – під час отримання 12 тис доларів США.

На цей час, за клопотанням спецпрокурорів, Ужгородським міськрайонним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, встановлюються інші ймовірні учасники вказаної злочинної схеми.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Нацполіції в Закарпатській області за оперативного супроводу співробітників Департаменту міграційної поліції, Головного управління ВБ СБУ та Відділу внутрішньої та власної безпеки по 27 прикордонному загону.

Відділ з питань інформаційної політики

 

кількість переглядів: 811