Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2023

Вітання з нагоди Дня журналіста України!

 

 

6 червня – День журналіста України!

Вітаємо представників однієї із найскладніших, найвідповідальніших і найважливіших професій – тих, хто головною зброєю обрав Слово.

Видатний український педагог Василь Сухомлинський сказав:

«Словом можна вбити й оживити, поранити і вилікувати, посіяти тривогу й безнадію і одухотворити, розсіяти сумнів і засмутити, викликати усмішку і сльози, породити віру в людину і посіяти зневіру, надихнути на працю і скувати сили душі…»

Тож бажаємо кожному журналісту сил і натхнення, щоб оживляти, одухотворяти, викликати усмішки і вселяти віру, служити Правді та Істині, Добру і Справедливості.

Сьогодні роль медіа у війні із країною-агресоркою є однією із вирішальних. Саме журналісти доносять до світу актуальну і об’єктивну інформацію, спростовують фейки, аналізують, досліджують, викривають, демонструючи при цьому високий професіоналізм.

З перших днів повномасштабної війни журналісти виступили проти ворога єдиним інформаційним фронтом, не дозволили йому зламати і розділити українців. Нарівні із Силами Оборони проявили мужність, відданість професії та силу духу.

Ми вдячні вам за щоденну працю і бажаємо творчого натхнення, достатку, родинного благополуччя, кар’єрного зростання та досягнення омріяних висот.

 Зі святом! Наближаймо Перемогу разом!

кількість переглядів: 480