Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2023

Львів’янину, у якого виявили склад зброї і боєприпасів, повідомили про підозру

 

 

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру керівнику одного із військового державного лісогосподарського підприємства за фактом придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст.263 КК України).

За даними слідства, 51-річний львів’янин нелегально зберігав у власному помешканні предмети, схожі на зброю і бойові припаси.

У ході санкціонованого обшуку виявлено понад 5000 патронів, 7 пістолетів, 2 автомати, 20 шашок, 8 гранат, 2 мінометні міни, кілька підривачів, артснарядів та вибухонебезпечних сигнальних патронів. Небезпечні предмети вилучено та передано надзвичайникам для знищення.

За вчинене підозрюваному загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

На цей час йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення понад 80 тисяч гривень застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області за оперативного супроводу Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури

у сфері оборони Західного регіону

кількість переглядів: 418